CONOI

När det gäller kontorslösningar så finns det många företag som inte känner sig prioriterade av sina leverantörer. Man upplever inte att man får rätt engagemang från sin säljare och servicen upplevs ofta som bristfällig. 

Vi på CONOI vänder på steken och har små- och medelstora företag som vår prioriterade målgrupp där vi levererar smartare kontorslösningar med starkt engagemang och utmärkt service!

Namnet CONOI är en sammanskrivning av italienskans con (med) och noi (oss). Betydelsen blir ”med oss”.  Förutom det självklara att erbjuda rätt produkter och tjänster till bra villkor, ska vi leverera mervärden och en känsla av samhörighet. 

Var inte en i mängden. Gör affärer med oss – CONOI!

Karl Corneliusson

Kalle är en mångsidig lagspelare och spindeln i nätet hos oss. Han brinner för att bygga upp CONOI till ett uthålligt stabilt företag med nöjda kunder och ett starkt erbjudande baserat på sunda värderingar! När han inte servar våra kunder eller hjälper våra medarbetare så älskar han att träna och att vara ute till havs.

kalle@conoi.se

0703-405240

Mikael Andersson

Nestorn på CONOI är Mike, som med över 30 års erfarenhet av försäljning av kontorslösningar skapat sig ett oerhört gott renommé inom branschen samt i Göteborgs näringsliv. Han hittar alltid rätt lösning och brinner för att serva människor. När han inte jobbar så sover han, eftersom han lever för att göra affärer och skapa nöjda kunder!

mike@conoi.se

0763-934622