Amici di CONOI

Amici di CONOI - CONOI´s vänner, är vårt nätverk av kunder, samarbetspartners samt kontakter. Som ett mervärde till våra tjänster erbjuder vi återkommande event och resor där vi umgås, nätverkarkar har kul samt skapar fler och bättre affärer med varandra!

Allsvensk Premiär 1 April IFK - MFF

Vi på CONOI bjuder in våra vänner till Allsvensk Premiär

Vi ses kl 11:00 på MIXIT Salladsbar där vi umgås och bakar Pizza tillsammans och under ledning av en av Sveriges bästa Pizzabagare, innan vi går mot Nya Ullevi för att se den Allsvenska premiären. Vi tror på en riktigt trevlig dag med fotboll, umgänge samt nya affärskontakter!

För anmälan; klicka på länken och skicka ett mail till oss! 

Jag vill gärna följa med!

 OBS! Begränsat antal biljetter. Först till kvarn gäller!

Hitta dit

CONOI-golfen - 17 Maj

CONOI-golfen 17 Maj 2017

Vi bjuder in vårt nätverk - "Amici di CONOI" till första upplagan av CONOI-golfen på Öijared GK. Tävlingsformen är inte spikad än men det blir givetvis individuella priser för längsta drive, närmast hål mm.

Mer information kommer längre fram, men passa på att anmäla ert intresse redan nu!

Intresseanmälan

OBS! Begränsat antal platser.På den natursköna halvön mellan sjöarna Mjörn och Sävelången ligger Öijared med en nära tusenårig historia. Här möts du av både slott och kojor, Sveriges största golfanläggning, vandringsleder och hagmarker.

Hitta hit

Spin of Hope - 25 Mars


CONOI bjuder in till att trampa i kampen mot barncancer

Vi bjuder in vårt nätverk - "Amici di CONOI" att vara delaktiga i Spin of Hope den 25 mars 2017 för är att stödja och hjälpa cancerdrabbade barn och deras familjer genom att samla in pengar som kommer de drabbade tillgodo via Barncancerfondens lokala föreningar.

Vi gör detta tillsammans med vår kund Improve Health i Partille Arena och det är där vi kommer att ha en spinningcykel igång mellan kl. 7:00 till 19:00. Spinningcykeln ska trampas på hela denna tid. Vi behöver er hjälp för att klar detta!

Det kommer bli utlottning av priser, nätverkande mm! Varmt välkommen!


Intresseanmälan

Nätverksresa till Bologna 7-10 April


Res med vårt nätverk - "Amici di CONOI" (CONOI´s vänner) till Bologna! Vi kan se fram emot några fantastiska dagar då vi kommer att umgås, se på fotboll, äta och dricka gott samt njuta av lite vårvärme!
Flygresor med transfer, Hotell, Matchbiljett Bologna - Roma ingår. Dessutom kommer vi att åka på en heldagsutflykt i Emilia Romagna med besök på Maranello och möjlighet till att provköra Ferrari på bana!

Fakta om resemålet:

Bologna är den rika jordbruksregionen Emilia Romagnas blomstrande huvudstad. Bologna har eleganta arkader i de gamla stadsdelarna och vackra byggnader och kulturskatter, som Palazzo Comunale, 1300-talsbasilikan San Petronio vid Piazza Maggiore och Fontana del Nettuno. Här finns också Europas äldsta universitet, grundat 1088. Bologna är också känt som Italiens kulinariska huvudstad och kallas för "La Grassa" - den feta, självklart kan du inte resa hit utan att provsmaka en äkta Spaghetti Bolognese!

 

Intresseanmälan

Genomförda Event - Prison Island 2 Februari

Vi på CONOI startade året med att utmana och umgås med våra vänner!

Torsdagen den 2 Februari är välkomnades Amici di CONOI till Prison Island för att nätverka & samarbeta i en rolig och utmanande miljö! Vi hade hela Prison Island för oss själva mellan kl. 16:00 - 19:00. Vi bjöd på Tacosbuffé samt Öl och hade en riktigt trevlig kväll med många skratt och nya affärskontakter!