Digital Orderhantering

Slipp manuella och kostsamma processer genom att digitalisera och  effektivisera orderflödet.

CONOI erbjuder digital orderhantering som kopplas på ert befintliga flöde, utan att ändra på er kunds rutiner. Systemet tar smidigt över det tidskrävande steget (läsa och extrahera) som oftast görs manuellt via handstansning direkt in i affärssystemet.

 

Digitalt Arkiv

En molntjänst där du kan samla företagets alla dokument – avtal, ledningssystem, dokumentation eller säljdokument – och där de är sökbara digitalt, låter det som en bra idé? CONOI erbjuder en mjukvara som hjälper till att digitalisera dokument och underlätta såväl förvaring som tillgänglighet. Vi kan hjälpa dig att komma ett steg närmare den papperslösa arbetsplatsen samt att hjälpa er att efterleva GDPR genom att få kontroll och struktur på de personuppgifter ni har sparade samt ge berörda personer, internt som externt, tillgång till de dokument som rör deras person samt erbjuda möjligheten att godkänna dessa.

 

Digital Fakturahantering

Vi kan hjälpa er att kan spara såväl tid som pengar genom att införa digital fakturahantering. CONOI erbjuder ett verktyg som gör hanteringen av leverantörsfakturor i princip helt automatiserad – men där du samtidigt har koll på det ekonomiska flödet. För att göra din vardag så enkel som möjligt kan vi anpassa verktyget för att passa era behov och de krav ni ställer på er ekonomihantering.

 

Skriv ut, kopiera & scanna

Vi hjälper våra kunder att spara tid och pengar genom att leverera smartare dokumenthantering som motsvarar deras behov och önskningar. Vi levererar allt från små multifunktionsmaskiner till totallösningar för dokumenthantering med fakturahantering, attestering, digitala arkiv i molnet mm. Smartare kontorslösningar – helt enkelt!

 

 

 

Kaffe på jobbet

Riktigt gott kaffe – som ni vill att det ska smaka!

CONOI erbjuder ett brett utbud av kaffemaskiner som passar alla typer av arbetsplatser. Från den allra enklaste filterbryggaren till mycket avancerade kaffeautomater med många olika val av smaker. Vi hjälper er att välja den mest optimala lösningen efter era behov och önskemål.

Vi erbjuder kaffe som tjänst. I avtalet ingår kaffemaskin samt installation. Vid våra regelbundna besök sköter vi service samt underhåll och ser till att ni har allt ni behöver gällande kaffe, filter och andra förbrukningsartiklar.

Vatten

När du låter oss installera en maskin som filtrerar, kyler och kolsyrar det vatten som ni redan har i kranen, får du inte enbart piggare medarbetare och ökad trivsel på arbetsplatsen. Vårt vatten kostar endast en bråkdel av vad flaskvatten kostar, vilket innebär minskade  vattenkostnader vid möten och sammanträden.

 

CONOI erbjuder ett brett urval av vattenlösningar. Kontakta oss för att få veta mer!

Frankering & Kuvertering

Alltid rätt porto

Med frankeringsmaskin har du alltid tillgång till alla valörer och kan frankera med rätt porto. All överfrankering försvinner och portokostnaden minskar. 

Ingen behöver köpa frimärken

Portopengarna betalas enkelt via bankgiro, plusgiro eller autogiro vilket minskar hanteringen av lösa pengar. Det spar tid och dessutom ger det enklare redovisning och bättre kontroll av portoförbrukningen.

Lägre porto 

Posten ger dig ca 22,5 % lägre porto när du har frankeringsmaskin. Ett brev med frimärken för kr 6,50 kostar bara 5,04 när momsen är avräknad, med frankeringsmaskin. På frimärken finns det ingen moms. En besparing som på ett år växer till ansenliga belopp och finansierar frankeringsmaskinen mer än väl.

Toner

Originaltoner

Självklart erbjuder vi orginaltoners till samtliga stora leverantörers produkter såsom Brother, Canon, Konica Minolta, HP, Lexmark, OKI, Samsung, Kyocera m.fl.

Miljötoner

Vi samarbetar med nordens ledande producent av miljöklassade toners. Snällare mot både miljö och plånbok. 100 % ej tidsbegränsad garanti – bättre än original!

Toner som tjänst

Vi automatiserar arbetet med att beställa, lagerhålla och planera förbrukningslager. Vi kan levereras till befintlig utskriftspark med bibehållen hårdvara då den är helt märkesoberoende. Vår tjänst ger förutom säkrad leverans av förbrukningsvaror, även en förbättrad produktivitet då personalen kan fokusera på verksamheten. 

Växter

Vi kan hjälpa er med att skapa  en trivsam samt estetiskt tilltalande kontorsmiljö.
 De växtinredningar vi levererar är dessutom helt fria från mögelsporer och blomflugor, tack vare dess hydrokultur. Med växter på ert kontor skapar ni en hälsosam miljö för alla medarbetare där produktiviteten ökar och personalen blir friskare. 

Städtjänster

Kontorsstäd - RENT på Era villkor

Vi erbjuder professionell städning och rengöring, precis som Ni vill ha det. Vår personals erfarenhet samt och serviceanda borgar för att ni blir riktigt nöjda kunder.