CSR

Vi på CONOI låter hjärtat vara med i vår verksamhet och tar vårt sociala ansvar genom att stötta organisationer och idrottsföreningar bl.a. verkar för att minska social utslagning, förebygger mobbing samt arbetar för allas människors lika värde. Nedan ser ni ett urval av de organisationer samt föreningar vi samarbetar med idag.

Vill ni också samarbeta med CONOI kontaktar du oss här!

 

Frälsningsarmén Hisingskåren

CONOI hjälpte Frälsningsarmén att hjälpa människor i vår stad i julas.
Hisingskåren hjälpte i år ungefär 120 familjer som lever i utsatthet med presentkort på mat och julklappar till barnen.
De hjälper även 70 ensamma, pensionärer, hemlösa och missbrukare med en påse full med julmat.
Detta för att göra en högtid, som för många är svår, lite lättare.


Vi skänkte Kaffe  i samarbete med Bergstrands Kafferosteri som lades ned i påsarna med julmat till behövande.

Örgryte IS

CONOI är sedan 2015 samarbetspartner till Örgryte IS FF. Genom vårt samarbete är vi med och bidrar till flera sociala projekt såsom Friends, Free Dawit, Cancerfonden, MOD samt Tillsammansskapet-grupper i olika stadsdelar.

 

 

IFK Göteborg

CONOI är genom vårt samarbete med IFK Göteborg med och stödjer "IFK Göteborg i samhället" som vill vi göra skillnad och bidra till ett bättre samhälle, genom att motverka utanförskap och stå upp för allas lika värde. 

IK Sävehof

 

Med vårt stöd till IK Sävehof stödjer vi inte bara en jämställd klubb som satsar lika mycket på Herr- som Damlag samt både på bredd och elit. Genom Sävehof stödjer vi "Handboll för Alla"  som är riktad till barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning.

 

IFK Uddevalla

IFK Uddevalla erbjuder så många barn och ungdomar som möjligt fotbollsspel i en positiv anda och under socialt trygga former. Klubben vill fostra ungdomar till ansvarskännande människor som visar respekt för regler och normer både inom fotbollen och i samhället i övrigt.